Pages

Labels

Monday, 9 July 2012

Cinema >> Mael Lambong

Assalamualaikum semua...

Hari Sabtu baru ni pergi Mid Valley - shopping cuci mata, hehehe...
Ada lak pameran Mickey Mania.

So, ni antara model Mickey yang sempat Lina snap...

Comel...Comel...

Kreatif dan menarik kan?
Pastu rasa nak tengok wayang. Bila tengok jadual, Ice Age 4 dah tayang tapi kul 11.45pm. Masa tu baru kul 5pm. 
Berjanggutlah kalau nak tunggu kan. So, pass.
Tapis punya tapis, then decide tengok...
Mael Lambong
Banyak seat penuh u masa nak beli tiket.
Okey, review untuk citer ni pulak.
Lain orang lain taste, okey. So not everyone will agree with me.
Pada pandangan Lina, citer ni best, kelakar dan ada action drift yang 
memang kaw-kaw kasi bingit telinga. 
Banyak scene yang lawak dan Zizan membawa wataknya dengan bagus sekali.
Ada juga diselitkan dengan nilai-nilai yang baik ke dalam citer ni.
Bagi Lina, citer Mael Lambong ni sesuai tengok kat cinema 
sebab ada action drift. 

So, nak tahu citernya macam mana? 
Sila serbu pawagam sementara masih ditayangkan ye.
Bawah ni official trailer bagi Mael Lambong. 






2 comments:

  1. Lama dah kot kak ju x pi tgk wayang..weeeeeee kena pi gak neh sebelum ramadan menjelang kekkeke...mael lambong eh? ermmm nak beli yg pirate sbb malas nak beratur buleh lina kekekke? syhhhhhh diam2 aja...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... wokeh2... syyyhhhh... ^_^

      Delete