Pages

Labels

Monday, 18 March 2013

FOODS >> Papa John's @ KL Festival City

Assalamualaikum...
Ni entry bab makan lagi ye...
Kali ni ML dan MJ makan kat Papa John's @ KL Festival City (2/3/2013)... Ala yang dekat dengan Uptown Danau Kota tu... Kalau tak tau, silalah Google ye...

MJ habis kelas lewat petang hari Sabtu... ML pula baru lepas tournament bowling. Lepas jemput MJ, plan nak pergi NSK tapi hujanlah pulak... Hujan-hujan ni, kami lebih prefer masuk shopping complex... Malas nak redah hujanlah katakan... 

Masa sampai tu, masing-masing dah lapar giler... So before beli barang dapur kat Econsave, nak makanlah dulu... Ushar dulu kedai mana nak makan... Papa John's ni tak pernah try lagi makan kat sini dan bila compare harga kalau makan dua org kat kedai lain, macam lebih kurang je, so kami pilihlah Papa John's...

Kami pilih Friends and Family Set Meals = Set Meals A (for 2 persons)... Gambar menu kat bawah ni ambil dari website Papa John's... 
Environment/atmosphere kedai ni cozy and English style sikit... Selesa dan berselera je makan kat sini...
About the foods, biarlah gambar menceritakan segalanya... Layansss...!
Mountain Dew and 7-Up
Pizza and Wedges
Texas Heat Pizza
Wedges panas-panas
Breadsticks panas-panas
butter sauce, unique chilli sauce, tomato sauce
Like this two... Sedap...
Breadstick dip into butter sauce... panas-panas...Yummy!
Wedges with unique chilli sauce... Yummy jugak!!
Nak extra pedas, makan dengan cili jeruk ni...fuh!
RATING
Suasana kedai = 10/10
-Bersih, kemas, ample space between tables-

Makanan = 9/10
-Sedap, unik, worth to try-

Servis/Layanan = 8/10
-Cepat, waiter pun peramah, layan dengan sopan dan pandai recommend menu-
Dapat 8/10 sebab kami order desert ice cream dan minta hantar lepas habis makan. Sampai 3 kali minta, tak dapat-dapat. So, bangun dan terus bayar bil kat kaunter minta cancel ice cream tu. Masa tu dah pukul 9.30 kot. Takut tak menyempat beli barang kat Econsave.

Nak pergi lagi tak?
Mestilah nak...! ahaks..

Recommended?
Yes, ML recommend u'olls to try. Something different to try out.



0 comments:

Post a comment